Esmorzar de ciència: “Evolució humana: passat present i futur”

L’esmorzar de ciència del mes d’octubre sobre la medicina de l’esport va ser molt interessant, però toca donar pas a l’esmorzar del mes de novembre, titulat: “Evolució humana: passat present i futur”. En aquesta edició tindrem a Eudald Carbonell, catedràtic de Prehistòria a la Universitat Rovira i Virgili i codirector del jaciment d’Atapuerca, i Tomàs Marquès-Bonet, del grup de recerca de Genòmica Comparativa de l’Institut de Biologia Evolutiva. Com de costum, moderarà l’acte el periodista Eduard Berraondo.

En aquest esmorzar de ciència es parlarà sobre l’evolució humana i com la teoria ha anat variant al llarg dels anys gràcies a avenços científics i a nous descobriments. Tot va començar amb la famosa teoria que “l’home ve del mico”, però avui dia tots sabem que l’home no ve del mico, sinó que comparteixen un antecessor, i que l’evolució humana no és lineal, sinó molt més complexa, i que al llarg dels anys, diferents homínids i espècies del gènere Homo han coexistit. En aquest debat s’explicaran tots aquests canvis i també les descobertes més recents, com la nova espècia d’Homo, l’Homo naledi! No et perdis una tertúlia com sempre molt interessant i que ve acompanyada d’un bon esmorzar a l’elegant restaurant 7 portes!

Recordeu que hi podeu anar gratis si us toca una de les invitacions que sorteja la web “Buscaciència”, les instruccions per participar les podeu trobar a la seva web o bé en un post que vaig publicar recentment. Teniu temps fins el 4 de novembre!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s