Ciència i cervesa: Festival ‘Pint Of Science’ (23-25 maig)

Pint Of Science és una idea innovadora per fer encara més atractiva la ciència, per donar-li un toc diferent a la divulgació, i fer-la més atractiva, més quotidiana. I és que, què millor que prendre una cerveseta a un bar amb encant, per escoltar l’actualitat científica?

Pint Of Science ha pensat un seguit de tòpics de la recerca actual, ha contactat als científics nacionals i internacionals més pioners del tema, i ha aconseguit trobar bars on celebrar aquesta interessant i curiosa trobada.

A cada bar cada dia hi ha un tema escollit diferent, i dins d’aquest tema hi han 2 o 3 convidats, cadascú d’ells oferirà una xerrada. amb una ronda de preguntes i debat posterior.

Durant els propers tres dies només caldrà que tregueu el cap a qualsevol d’aquests bars: l’entrada és gratuïta, i mentre l’aforament ho permeti, es podrà entrar quan es vulgui:

Dilluns 23 de maig:

Dimarts 24 de maig:

Dimecres 25 de maig:

Atents, tot això comença demà! Així que ja podeu mirar el programa per decidir a quina xerrada (o quines xerrades) voleu anar, ja que hi ha temes molt diversos i per a tots els gustos.

Si no sou de Barcelona o no hi sou durant aquests dies, podeu consultar la seva pàgina web, perquè n’organitzen a les principals capitals espanyoles! https://pintofscience.es/

I per als més internacionals, podeu consultar la seva pàgina amb esdeveniments arreu del món: https://pintofscience.com/

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s