Les millors fotografies de l’any

El National Geografic s’ha convertit en una revista famosa que serveix de referent en el món de la fotografia, ja sigui social com científica, tot i que destaca sobretot pels seus impressionants documentals i fotografies relacionats amb la naturalesa.

A través dels anys, hem pogut conèixer indrets remots habitats per animals exòtics i estranys, des de la selva amazònica fins al pol sud entre pingüins.

National Geographic, a la seva web té un apartat anomenat “Photo of the Day” que consisteix en la publicació de fotos (una per dia) de diferents persones independents, ja siguin aficionats o professionals, que envien les fotos a la revista. Enguany National Geographic ha fet un recopilatori de les millors fotos del 2015, un total de 20 fotografies increïbles, dignes de veure. A més a més, a sota de cada fotografia hi ha un breu text que explica la història darrere de cada una d’elles.

La més impactant i potser la millor de totes és la d’un pingüí intentant menjar-se la càmera GoPro que li fa la foto, una perspectiva curiosa que causa força impressió.

La fotografia que veieu a la portada va ser presa al Llac de les meduses, a la Illa de Palau, situada al mar de les Filipines.

Un altre exemple seria aquest llop de British Columbia (Canadà), immortalitzat en el moment just en que se’l pot observar alhora dins i fora l’aigua.

natgeo_1

Si us han impressionat les fotos, també podeu consultar totes les fotos de l’any a l’apartat “Photo of the Day“.

Per a veure les 20 fotografies seleccionades feu click a la font del post.

Font de les imatges: http://photography.nationalgeographic.com/photography/photos/pod-best-of-2015#/man-ocean-phytoplankton_91111_600x450.jpg

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s