La NASA publica més de 10.000 fotografies històriques sobre el projecte Apollo

Fa prop d’una setmana la NASA va publicar a internet més de 14.000 fotos d’accés gratuït per a tots els interessats en la història del projecte Apollo.

Els amants de l’astronomia poden saber més d’aquells diferents viatges, les seves històries, anècdotes, l’estil de vida, i sobretot, les vistes úniques i espectaculars, a través dels diferents àlbums que es divideixen segons el nº de la missió.

apollo_2

El projecte Apollo va començar a principis dels anys 60, i es proposava un seguit de viatges al voltant de la Lluna per a poder estudiar zones on es pogués dur a terme un allunatge, per així complir el somni de la humanitat: trepitjar la lluna.

apollo_3

Va ser l’any 1961 quan el president John F. Kennedy va prometre que abans de final de segle l’home hauria arribat a la Lluna. I va ser així, perquè el dia 20 de juliol de 1969 Neil Armstrong marcava la primera petjada a la Lluna.

Fins ara, moltes d’aquestes imatges restaven inèdites ens els arxius de la NASA, i molt poques persones havien tingut la oportunitat de veure-les. Gràcies a l’Internet ara tots podem gaudir d’aquelles fotos fetes ja fa 46 anys, amb una càmera analògica de rodet.

Font de totes les imatges: https://www.flickr.com/photos/projectapolloarchive/albums/

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s