Màquines que pensen: possibilitats i dilemes de la intel·ligència artificial | Debats ICREA-CCCB

Les noves tecnologies avancen de manera vertiginosa i la intel·ligència artificial ja comença a trobar-se present en la nostra societat. Ja existeixen robots capaços de solucionar problemes complexos i que fins i tot poden aprendre a partir de l’experiència. Fins a quin punt podrem crear intel·ligència artificial? Hi haurà algun punt en que aquesta intel·ligència superi la nostra? Si en un futur els robots poden percebre, pensar i sentir, no voldran ser també lliures?

La incertesa sobre el camí que emprendrà la intel·ligència artificial, i com això podria afectar directament al nostre dia a dia és una tema molt important en el que reflexionar, i de la mà d’experts podem conèixer què és el que s’està fent i el que s’està plantejant actualment.

El proper dimarts dia 24 de novembre comença el primer de 4 debats que es faran al CCCB, associats a l’exposició +HUMANS. L’ICREA (Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats) ofereix un seguit de debats liderats per experts en el tema de la intel·ligència artificial.

Tot els debats seran gratuïts i sempre dimarts a les 19h de la tarda al CCCB:

Una oportunitat molt interessant per a saber més del present i futur de la intel·ligència artificial, no us ho perdeu!

Font: http://www.cccb.org/ca/marc/fitxa/maquines-que-pensen-possibilitats-i-dilemes-de-la-intelligencia-artificial/221635  (mateix link per a la font de la imatge)

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s