Cicle de cafès científics sobre malalties minoritàries

La Universitat Pompeu Fabra té previst organitzar 4 cafès científics, tots ells relacionats amb les malalties minoritàries. El primer de tots tindrà lloc el proper dimarts 24 de novembre a les 18:00 i es centrarà en les afectacions neuromusculars.

El cicle de xerrades porta com a nom “Avancem amb tu i per tu: Cafès Científics sobre Malalties Minoritàries“, i ha estat organitzat pel Departament de Ciències Experimentals i de la Salut (DCEXS) de la UPF, juntament amb Gema Revuelta, directora del Centre d’Estudis de Ciència, Comunicació i Societat (CCS-UPF), i Fina Lorente, directora del campus del Mar de la UPF.

En la sessió del 24 de novembre participaran diferents investigadors que estudien l’àmbit de les afectacions neuromusculars: Pura Muñoz-Cànoves (Biologia Cel·lular al DCEXS), Jaume Colomer (Patologia Neuromuscular a l’Hospital Sant Joan de Déu), Eduard Gallardo Vigo Jordi Díaz (Malalties neuromusculars a l’Hospital de Sant Pau). Anna Ripoll, delegada de la Federación Española de Enfermedades Raras en Cataluña (FEDER) s’encarregarà de moderar el cafè.

El cafè científic és gratuït però les places són limitades així que és important que us inscriviu quan abans millor. Els diferents cafès tindran lloc al Campus de la Ciutadella (Sala polivalent, edifici Mercè Rodoreda (24.S18), Campus de la Ciutadella UPF. Ramon Trias Fargas, 25-27, Barcelona)

Al llarg del curs 2015-2016 hi ha previstos 3 cafès més:

  • Discapacitat intel·lectual (26 de febrer)
  • Consell genètic i tècniques de diagnòstic (7 d’abril)
  • Trastorns de la conducta (26 de maig)

A mesura que es sàpiga més sobre les posteriors sessions, s’aniran publicant al blog per què esteu al dia!

Font: http://ccs.upf.edu/ca/primera-sessio-del-cicle-de-cafes-cientifics-sobre-malalties-minoritaries-avancem-amb-tu-i-per-tu/ (mateix link per a la font de la imatge)

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s