El món des d’una perspectiva microscòpica

El Mercat de Tallers presenta una exposició de fotografia fins al 30 de novembre molt interessant. Al fotògraf Albert Lleal li fascina la natura i dedica la major part de les seves fotografies a aquest àmbit.

La seva curiositat pel món microscòpic l’ha portat a realitzar aquest seguit de fotografies utilitzant el SEM (Scanning Electorn Microscopy), un microscopi d’alta precisió utilitzat pels científics a escales molt petites, més petites que la longitud d’ona de la llum. Aquest tipus de microscopi, per tant, fa fotografies en blanc i negre, però l’Albert s’ha dedicat a acolorir-les curosament per donar-los un efecte encara més impactant.

Les fotografies són molt variades i inclouen elements artificials com ara bé eines (un llapis, una grapa o una agulla enfilada) i elements animals.

Aguja e hilo. 28x en neg. 6x7 cm

La fotografia que apareix de portada és una “llengua” (proboscis) de papallona entortolligada, que té com a funció xuclar el nèctar de les flors. Si vols veure l’exposició estàs de sort, perquè l’entrada és gratuïta (Mercat de TallersCarrer d’en Prim, 6. Badalona).

Si voleu saber més sobre l’artista podeu fer-ne un tast a la seva pàgina personal, tot i així, recomano que visiteu l’exposició per tenir un context del seu projecte.

Font de totes les imatges: http://albertlleal.com/portfolio/scanning-electron-microscopy/

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s