+ HUMANS : El futur de la nostra espècie | CCCB

L’exposició +HUMANS que ens presenta el CCCB a partir del dimarts 6 d’octubre i fins al 6 d’abril és una perfecta mescla entre l’art i la ciència que convida a una reflexió sobre el futur i els nostres límits com a espècie. Diferents artistes internacionals han plasmat en les seves obres la seva visió d’un futur no tan llunyà, i amb l’ajuda de científics han creat prototips, fotografies, vídeos i fins i tot invents que el visitant pot experimentar.

En una societat on la tecnologia té un paper tan important en totes les nostres vides, ens soluciona el dia a dia o la seva dependència ens condiciona? Com avançarà la reproducció assistida i la biologia sintètica? Fins a quin punt és ètic tot plegat?

Potser penseu que l’exposició serà molt complicada i en termes que potser no són per a tots els públics, però no us preocupeu, hi hauran moderadors a totes les sales que ajudaran a comprendre i profunditzar sobre tots els temes que es plantegen, i a més a més debatran amb vosaltres les diferents postures.

Aquesta exposició representa una continuació de Humans + que va organitzar l’any 2011 la Science Gallery i que després de 4 anys podem veure aquí a Barcelona de manera ampliada, ja que l’espai del CCCB és més gran i podrem comptar amb més peces.

Imprescindible treure el cap a una exposició que de ben segur no ens deixarà indiferents!

Més informació: http://www.cccb.org/ca/exposicions/fitxa/-humans/129032 (mateixa font per la imatge de portada)

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s