Arriba de nou el PRBB Open Day!

El Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) és un edifici que inclou diferents centres d’investigació encarats a l’estudi de la biologia relacionada amb l’ésser humà i la salut. Normalment és un lloc on només professionals poden entrar però un cop a l’any obre les portes a tots els públics per a que puguin conèixer de primera mà què és el que s’investiga allà.

I aquest dia està a punt d’arribar, el dissabte 3 d’octubre es celebrarà de nou el PRBB Open DayDurant tot el dia s’organitzaran visites guiades als diferents laboratoris, un cafè científic, tallers per a joves (a partir de 16 anys), xerrades d’investigadors punters i experiments científics per a tots els públics, per a poder sentir-se investigador per un dia!

Degut a que hi ha places limitades en les visites guiades és necessari que us inscriviu prèviament aquí. Per a saber una mica més dels horaris podeu consultar el programa provisional en el següent link:

https://www.prbb.org/system/uploads/attachment/file/19/ca/Programa_OD_2015_prov_15092015.pdf (font de la imatge de portada del mateix link)

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s