Dibuixos de Luis Feo

El Museu Blau de Barcelona ofereix des del 27 de maig del 2015 al 31 de gener de 2016 una exposició dins l’espai “Ciència i més” dedicada a les il·lustracions científiques de Luis Feo.

La il·lustració científica ha sigut des de temps remots una eina i font de coneixement de la natura, ja que l’era digital ha aparegut de manera molt recent al món de la ciència. Com ja vaig explicar a un altre post, gràcies a Darwin van poder caracteritzar gran nombre de noves espècies d’ocells i els matisos que va observar i retratar li van permetre descobrir l’origen de les espècies.

luisfeo_2

En el cas de Luis Feo, que va estudiar Belles Arts a Madrid i que des de ben petit li han fascinat els animals i la naturalesa en general, combina la seva precisió gairebé microscòpica a l’hora de dibuixar amb la vessant artística que li permet donar caràcter i sentiments als animals que dibuixa.

La majoria d’obres es centren en les col·leccions zoològiques del mateix museu, utilitzant com a tècnica el grafit sobre paper amb acabat de vernís. Una exposició que agradarà a tot el públic, ja sigui del món de la ciència o no.

Més informació a la pàgina web del Museu Blau:

http://agenda.museuciencies.cat/ca/museus/museu-ciencies-naturals-barcelona/activitats/2015/05/27/dibuixos_luis_feo/

Font de les imatges: http://agenda.museuciencies.cat/ca/museus/museu-ciencies-naturals-barcelona/activitats/2015/05/27/dibuixos_luis_feo/

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s